Elektro

Groot Elektro:

Onder Groot Elektro verstaan we alle grote huishoudtoestellen, ook wel witgoed. Wij bieden tal van merken en types van wasmachines, droogkasten en vaatwasser aan. De belangrijkste merken die wij in huis hebben zijn AEG-Elektrolux en Zanussi. Wij kunnen u ook steeds de laatste nieuwe modellen wasmachines aanbieden met een laadvermogen van 8kg! De meeste toestellen zijn ook voorzien van de nodige elektronische snufjes zoals een sensor welke de lading meet en in functie hiervan de wascyclus zal aanpassen. Hierdoor hebben deze toestellen een waterbesparende functie en verbruiken ze ook minder energie.
Wij zullen u ook met raad en daad bijstaan in uw keuze naar het toestel dat het best bij u en uw gezinssituatie past.

Klein Elektro:

Onder Klein Elektro verstaan we onder andere koffiezetapparaten, wafelijzers, espressomachines, strijkijzers, waterkokers en nog veel meer. Ook hier bieden we in deze categorie heel wat merken aan, zoals Rowenta, Philips, Calor, Domo, , Frifri enz.

Elektro voor Koeling:

Een andere categorie waarin we veel producten aanbieden is in het koelen en vriezen. Koelkasten en diepvriezers bieden wij ook aan in heel wat merken, zoals AEG-Electrolux, Zanussi en Liebherr. Wij bieden (omwille van het milieuvriendelijke en zuinige karakter) zelfs diepvriezers aan met het nieuwe A++ -label. De laatste modellen diepvriezers werken ook met een ventilatiesysteem, dan vocht uit de lucht haalt welke nog aanwezig is in de diepvriezer. Hierdoor gaat er minder snel ijsvorming optreden aan de binnenzijde van de diepvriezer.

2013-01-28 14.46.22

Buiten al deze elektro-producten bieden wij ook heel wat andere niet-elektro huishoudspullen aan, gaande van thermosflessen, kommen, pannen en nog veel meer.

Het is ook interessant om weten dat u voor wisselstukken en onderhoud bij ons van een prima service kunt genieten.
Vraag zeker eens na wat we u allemaal kunnen bieden of breng eens een bezoekje aan onze winkel. U bent van harte welkom.