Wie zijn wij?

Wij, de firma Buve-Van Roy, zijn een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van allerhande huishoudtoestellen en gereedschappen. Wij onderscheiden ons echter van andere winkels door een prima service, ook “na” de aankoop, en een correcte manier van werken en vakmanschap.

Wij brengen u voor uw aankoop eerst voldoende op de hoogte van de mogelijkheden van een apparaat, zodat u niet achteraf er een slecht gevoel aan over houdt. Onze kennis draagt ertoe bij dat wij, samen met u, op zoek gaan naar de beste oplossing om aan uw noden te voldoen.

Wij gaan er dan ook prat op dat wij het nodige vakmanschap bezitten om u nu en in de toekomst verder van dienst te zijn.

Breng zeker eens een bezoek aan onze winkel of kijk hier alvast even naar de foto’s om een indruk te krijgen van onze producten.

Wij proberen onze klanten niet alleen in de aanschaf van een product bij te staan, maar willen ook elke klant helpen in hun zoektocht naar een energiezuiniger leven.

Alle huishoudtoestellen die wij aanbieden hebben dan ook een zeer energiezuinig karakter. (A-label of nog beter). Het aanbieden van pelletkachels past ook in het kader van biomassa en het milieuvriendelijk (CO2-neutraal) verwarmen.